8 xefs 8 plats

8 xefs 8 plats
16 de Gener de 2017

Diputació coorganitza la quarta edició del sopar exclusiu amb grans xefs que se celebrarà el 3 de febrer a Morella

16 de gener. La Diputació de Castelló valorarà i divulgarà l'excel·lent i variat patrimoni gastronòmic provincial amb motiu de la quarta edició de la iniciativa '8 xefs 8 plats'. Coorganitzada per Castelló Ruta de Sabor, marca impulsada per Javier Moliner en 2013 per a promocionar Castelló com el millor rebost de la Mediterrània i recolzar els productors locals, aquesta proposta convertirà Morella el pròxim 3 de febrer en l'epicentre gastronòmic provincial.

 

Així ho ha destacat el diputat responsable de la marca, Pablo Roig, a l'hora de presentar un projecte que “sota el paraigua d'aquest element diferenciador de la nostra gastronomia, que és Castelló Ruta de Sabor i amb l'èxit assegurat dels millors cuiners entre foguers, '8 Xefs 8 plats' és una proposta més a l'hora d'impulsar l'excel·lència i qualitat dels millors productes i gastronomia d'aquesta terra dual, amb la millor cuina formada per ingredients tant de mar com de muntanya”.

 

Els encarregats d'elaborar el menú són: Fernando Molina (La Cuina de Fernando), Modest Fabregat (Arbequina), Asier Pomeres (El Basc), Javier Simón (Hotel Martín el Humano), José Manuel Martí (Màrmara), Emilio Miralles (Al d'Emilio), Balbina Cano (Casa Rabitas) i l'amfitrió d'aquesta edició, Carlos Gutierrez (Casa Roque). Vicent Guimerà és el xef principal del Restaurant Antic Molí d'Ulldecona (Tarragona) i serà el cuiner invitat en aquesta nova edició

 

“Es tracta d'una alineació excel·lent per a poder traure el millor de la cuina castellonenca i dels nostres productes. Vuit grans xefs que ens ajudaran a continuar promocionant el ric i variat patrimoni gastronòmic castellonenc i que faran més gran aquest projecte coorganitzat per la millor eina de promoció de la nostra cuina, com és Castelló Ruta de Sabor”.

 

Cal destacar que aquesta quarta edició, en la que ja s'ha penjat el cartell de no hi ha bitllets, donarà continuïtat a una iniciativa que va completar amb èxit les seues anteriors edicions celebrades a Moncofa, Segorbe i Castelló.