Castelló Ruta de Sabor ja inclou productes autòctons de huit sectors i preveu sumar tres més les pròximes setmanes

25 d'Octubre de 2014

La marca de productos autóctonos que impulsa la Diputación de Castellón, ‘Castelló Ruta de Sabor’ ya incluye productos de ocho de los sectores más representativos de la actividad agroalimentaria de la provincia: aceite, aguas, turrones, vinos, quesos y productos lácteos, pescados y mariscos, trufa y setas. Tras la celebración esta misma semana de la reunión sectorial de pescados y mariscos, la marca afronta las próximas semanas con el objetivo de incluir a carnes y embutidos, restauración y puntos de venta.

El diputado de Desarrollo Rural, Domingo Giner, ha destacado “el importante esfuerzo que supone para el personal de la Diputación convocar a cada sector para fomentar el debate de qué criterios en cada uno de ellos se deben seguir para garantizar la inclusión de los mejores productos. Seguimos con un intenso ritmo de trabajo que permita incorporar antes de Navidad a los productos más representativos de la gastronomía de la provincia”.

 Castelló Ruta de Sabor, mañana con la Miscel-lània de Benicarló

La Diputación de Castellón colabora con el Ayuntamiento de Benicarló en una innovadora iniciativa que  bajo el título ‘La Miscel.lània Culinària’ promocionará la calidad de los productos autóctonos fusionándolos con iniciativas culturales y formativas.

Giner ha explicado que “la miscelánea y Castelló Ruta de Sabor comparten la filosofía de enseñar a todos los castellonenses la calidad de nuestros productos. Participando en esta iniciativa los ciudadanos podrán conocer de cerca nuestra gastronomía en un entorno completamente distinto al habitual, fusionándose con poesía, con música, con piezas audiovisuales, etcétera. Toda una experiencia de los sentidos, nunca mejor dicho. No es una feria gastronómica al uso, sino un acontecimiento cultural inédito y con un fuerte potencial turístico y económico”.

Esta iniciativa innovadora tendrá lugar mañana, 26 de octubre, en el Magatzem de la Mar de Benicarló con el respaldo de la marca Castelló Ruta de Sabor.

25 d’octubre. La marca de productes autòctons que impulsa la Diputació de Castelló, ‘Castelló Ruta de Sabor’ ja inclou productes de huit dels sectors més representatius de l’activitat agroalimentària de la província: oli, aigües, torrons, vins, formatges i productes lactis, peixos i mariscos, trufa i bolets. Després de la celebració aquesta mateixa setmana de la reunió sectorial de peixos i mariscos, la marca afronta les pròximes setmanes amb l’objectiu d’incloure-hi carns i embotits, restauració i punts de venda.

 El diputat de Desenrotllament Rural, Domingo Giner, ha destacat “l’important esforç que suposa per al personal de la Diputació convocar cada sector per a fomentar el debat de quins criteris en cada un d’ells s’han de seguir per a garantir la inclusió dels millors productes. Seguim amb un intens ritme de treball que permeta incorporar-hi abans de Nadal els productes més representatius de la gastronomia de la província”.

 Castelló Ruta de Sabor, demà amb la Miscel-lània de Benicarló

 La Diputació de Castelló col·labora amb l’Ajuntament de Benicarló en una innovadora iniciativa que  davall el títol ‘La Miscel·lània Culinària’ promocionarà la qualitat dels productes autòctons fusionant-los amb iniciatives culturals i formatives.

 Giner ha explicat que “la Miscel·lània i Castelló Ruta de Sabor comparteixen la filosofia d’ensenyar a tots els castellonencs la qualitat dels nostres productes. Participant en aquesta iniciativa els ciutadans podran conéixer de prop la nostra gastronomia en un entorn completament diferent de l’habitual, fusionant-se amb poesia, amb música, amb peces audiovisuals, etcètera. Tota una experiència dels sentits, mai millor dit. No és una fira gastronòmica a l’ús, sinó un esdeveniment cultural inèdit i amb un fort potencial turístic i econòmic”.

 Aquesta iniciativa innovadora tindrà lloc demà, 26 d’octubre, en el Magatzem de la Mar de Benicarló amb el suport de la marca Castelló Ruta de Sabor.