Centenars de professionals s’interessen en Fitur per la iniciativa de ‘Castelló Ruta de Sabor’ i alguns pregunten per a copiar el model

24 de Gener de 2014

Los técnicos del Patronato Provincial de Turismo de la Diputación de Castellón, encargados de atender el expositor de la provincia en Fitur, han confirmado que más de cien profesionales del sector turístico y gastronómico ya se han interesado en la iniciativa ‘Castelló Ruta de Sabor’, expuesta en la feria internacional, e incluso han preguntado sobre las bases para copiar este integrador modelo en otros territorios.

De este modo, la Diputación ha recibido un sinfín de felicitaciones por la puesta en marcha de esta marca durante los primeros días de la feria por parte de empresarios turísticos, consultores de marcas gastronómicas y responsables de turismo de otras provincias o comunidades. Todos han coincidido en que se trata de una excelente idea para promocionar de forma conjunta los productos agroalimentarios e incrementar valor a la oferta turística.

El diputado de Turismo de Interior, José Pons, ha comentado que “Castelló Ruta de Sabor está siendo una de las mayores sensaciones de nuestro estand, la respuesta por parte de los profesionales ha sido excelente y ha superado todas nuestras expectativas, lo que nos lleva a seguir creyendo con más fuerza en este proyecto y llegar más lejos con él”.

Por su parte, el diputado de Desarrollo Rural, Domingo Giner, ha explicado que “las cerca de 200 empresas del sector gastronómico y agroalimentario de la provincia de Castellón que se han interesado por la marca demuestran la solidez de este proyecto que pronto empezará a repercutir de forma muy positiva en nuestro territorio”.

Masiva influencia en los Show Cookings

Por otro lado, en el estand de la Comunidad Valenciana de Fitur también se han cocinando en vivo, a través de los Show Cookings, algunos de los productos de ‘Castelló Ruta de Sabor’ como el langostino de Vinaròs, pescado y alcachofa de Benicarló, caragol punxent de Peñíscola y productos naturales de la tierra, a cargo de cocineros profesionales, alumnos de la Escuela de Hostelería del Grao de Castellón e incluso de la popular concursante del programa televisivo Masterchef, Maribel.

Todas estas demostraciones gastronómicas han contando con una afluencia masiva de público, quienes han aprendido a realizar en directo las mejores recetas con los productos de Castellón. 

Els tècnics del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló, encarregats d’atendre l’expositor de la província en Fitur, han confirmat que més de cent professionals del sector turístic i gastronòmic ja s’han interessat en la iniciativa ‘Castelló Ruta de Sabor’, exposada en la fira internacional, i inclús han preguntat sobre les bases per a copiar aquest integrador model en altres territoris.

D’aquesta manera, la Diputació ha rebut una infinitat de felicitacions per la posada en marxa d’aquesta marca durant els primers dies de la fira per part d’empresariat turístic, consultors de marques gastronòmiques i responsables de turisme d’altres províncies o comunitats. Tots han coincidit que es tracta d’una excel·lent idea per a promocionar de forma conjunta els productes agroalimentaris i incrementar el valor de l’oferta turística.

El diputat de Turisme d’Interior, José Pons, ha comentat que “Castelló Ruta de Sabor està sent una de les majors sensacions del nostre estand, la resposta per part de la professió ha estat excel·lent i ha superat totes les nostres expectatives, la qual cosa ens porta a pensar que s’ha de seguir creient amb més força en aquest projecte i arribar més lluny amb ell”.

Per la seua banda, el diputat de Desenvolupament Rural, Domingo Giner, ha explicat que “les prop de 200 empreses del sector gastronòmic i agroalimentari de la província de Castelló que s’han interessat per la marca demostren la solidesa d’aquest projecte que prompte començarà a repercutir de forma molt positiva al nostre territori”.

Massiva afluència en els Show Cookings

D’altra banda, en l’estand de la Comunitat Valenciana de Fitur també s’han cuinat en viu, a través dels Show Cookings, alguns dels productes de ‘Castelló Ruta de Sabor’ com ara el llagostí de Vinaròs, peix i carxofa de Benicarló, caragol punxent de Peníscola i productes naturals de la terra, a càrrec de cuiners professionals, alumnes de l’Escola d’Hostaleria del Grau de Castelló i inclús de la popular concursant del programa televisiu Masterchef, Maribel.

Totes aquestes demostracions gastronòmiques han tingut una afluència massiva de públic, el qual ha après a realitzar en directe les millors receptes amb els productes de Castelló.