El xef Miguel Barrera eleva els productes de Castelló Ruta de Sabor a l'elit gastronòmica internacional a Girona

17 de Novembre de 2015

17 de noviembre. ‘Castelló Ruta de Sabor’ ha estado presente en la última jornada de la quinta edición del Fòrum Gastronòmic de Girona, considerado el principal evento gastronómico del país, que se ha celebrado del 15 al 17 de noviembre en el Auditorio Palacio de Congresos y Palacio de Ferias de la ciudad. En este foro, la marca que impulsa la Diputación de Castellón ha permitido a los productores castellonenses dar a conocer sus productos de la mano del chef estrella Michelín, Miguel Barrera, quien ha elaborado diferentes platos con la variada oferta de 'Castelló Ruta de Sabor'.

Así, esta mañana Barrera ha realizado una aplaudida ponencia titulada ‘L’encomienda del Maestrat’, presentada por el famoso cocinero catalán Pep Nogué, donde ha ensalzado la calidad de la materia prima de Castellón. La cocina de Barrera se basa en la tradición, en el amor por nuestra tierra, la artesanía y la proximidad, valores que comparten los productos que utiliza en sus elaboraciones.

Por su parte, el diputado de Desarrollo Rural, Pablo Roig, ha comentado que "se trata de una oportunidad única para promocionar la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’, puesto que el fórum constituye un escaparate gastronómico de gran nivel y una importante vía para llegar a más consumidores y otros mercados prioritarios, como la alta cocina, que es uno de nuestros objetivos".

Cabe recordar que el cocinero también estuvo presente en Gastrónoma, la feria que se llevó a cabo en Valencia del 14 al 16 de noviembre; donde 16 productores provinciales pudieron posicionar sus productos entre el público especializado y profesionales de reconocido prestigio.

Un escaparate gastronómico de gran nivel

En esta edición de Fòrum Gastronòmic, que cuenta con tres sedes en Coruña, Girona y Barcelona, centenares de profesionales y amantes de la alta cocina han visitado los expositores y participado en las actividades programadas.

Cabe señalar que esta es una acción más dentro de la estrategia de la institución provincial por fomentar el consumo y la promoción de los productos de Castellón en época navideña.

17 de novembre. ‘Castelló Ruta de Sabor’ ha estat present en l'última jornada de la cinquena edició del Fòrum Gastronòmic de Girona, considerat el principal esdeveniment gastronòmic del país, que s'ha celebrat del 15 al 17 de novembre en l'Auditori Palau de Congressos i Palau de Fires de la ciutat. En aquest fòrum, la marca que impulsa la Diputació de Castelló ha permés els productors castellonencs donar a conéixer els seus productes de la mà del xef estrela Michelin, Miguel Barrera, qui ha elaborat diferents plats amb la variada oferta de 'Castelló Ruta de Sabor'.

Així, aquest matí Barrera ha realitzat una aplaudida ponència titulada ‘L'Encomana del Maestrat’, presentada pel famós cuiner català Pep Nogué, on ha exalçat la qualitat de la matèria primera de Castelló. La cuina de Barrera es basa en la tradició, en l'amor per la nostra terra, l'artesania i la proximitat, valors que comparteixen els productes que utilitza en les seues elaboracions.

Per la seua banda, el diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha comentat que "es tracta d'una oportunitat única per a promocionar la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’, ja que el fórum constitueix un aparador gastronòmic de gran nivell i una important via per a arribar a més consumidors i altres mercats prioritaris, com l'alta cuina, que és un dels nostres objectius".

Cal recordar que el cuiner també va estar present en Gastrònoma, la fira que es va dur a terme a València del 14 al 16 de novembre; on 16 productors provincials van poder posicionar els seus productes entre el públic especialitzat i professionals de reconegut prestigi.

Un aparador gastronòmic de gran nivell

En aquesta edició de Fòrum Gastronòmic, que té tres seus a Corunya, Girona i Barcelona, centenars de professionals i amants de l'alta cuina han visitat els expositors i participat en les activitats programades.

Cal assenyalar que aquesta és una acció més dins de l'estratègia de la institució provincial per fomentar el consum i la promoció dels productes de Castelló en època nadalenca.