La Diputació recolza la promoció de la denominació d’origen “Carxofa de Benicarló” amb 6.000 euros

3 de Novembre de 2012
El presidente de la Diputación, Javier Moliner, ha firmado un convenio de colaboración con el presidente del Consejo Regulador de la Denominación de Origen Protegida Alcachofa de Benicarló, Jorge Llorach, con el objetivo de promocionar las actividades de promoción y de control de calidad que se realizan desde este consejo. El diputado de Desarrollo Rural, Domingo Giner, ha destacado que “la promoción de productos autóctonos de la provincia como generadores de desarrollo económico es uno de los quince compromisos que el presidente adquirió hace ya más de un año y por el que seguimos trabajando". Este convenio busca conseguir un mayor reconocimiento de marca y notoriedad por el consumidor final a nivel comarcal, provincial y nacional, al tener un producto con D. O., que además destaque en su presentación visual. Así, tanto mayoristas como detallistas son conscientes del producto de calidad que compran y saben identificar a simple vista el lugar de procedencia bajo el amparo de la “Alcachofa de Benicarló con Denominación de Origen”, consiguiendo la prescripción efectiva de ambos.  El president de la Diputació, Javier Moliner, ha firmat un conveni de col·laboració amb el president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida “Carxofa de Benicarló”, Jorge Llorach, amb l’objectiu de promocionar les activitats de promoció i de control de qualitat que es realitzen des d’aquest consell. El diputat de Desenvolupament Rural, Domingo Giner, ha destacat que “la promoció de productes autòctons de la província com a generadors de desenvolupament econòmic és un dels quinze compromisos que el president va adquirir fa ja més d’un any i pel que continuem treballant". Aquest conveni busca aconseguir un major reconeixement de marca i notorietat pel consumidor final a nivell comarcal, provincial i nacional, en tindre un producte amb D. O., que a més destaque en la seua presentació visual. Així, tant majoristes com detallistes són conscients del producte de qualitat que compren i saben identificar a simple vista el lloc de procedència sota l’empara de la “Carxofa de Benicarló amb denominació d’origen”, aconseguint la prescripció efectiva d’ambdós.