La Diputació ratifica el seu suport a les XVII Jornades Gastronòmiques de l’Alt Palància per a atraure més visitants a la província

31 de Gener de 2014

La Diputación de Castellón, un año más, impulsa las Jornadas Gastronómicas del Alto Palancia, que ya van por su XVII edición, con el objetivo de reforzar la oferta turística de la provincia y atraer así a más visitantes hacia esta zona del interior de Castellón. La iniciativa, organizada por la Agrupación de Empresarios Turísticos del Alto Palancia, arranca este fin de semana y continuará en los sucesivos hasta el 2 de marzo.

Así, en total participan 23 restaurantes de Almedíjar, Altura, Azuébar, Bejís, Castellnovo, Caudiel, Chóvar, El Toro, Gaibiel, Jérica, Navajas, Segorbe y Viver. Los menús, que se maridan con vinos de la tierra y combinan el sabor tradicional de los productos autóctonos con las nuevas tendencias gourmet, tienen un precio muy ajustado entre los 20 y los 34 euros. La programación completa y los menús se pueden consultar en las webs del Ayuntamiento de Segorbe o Patronato Provincial de Turismo.

El diputado de Turismo de Interior, José Pons, ha destacado que “la gastronomía es toda una oportunidad para seguir descubriendo nuestros pueblos y de seguir potenciando la actividad turística de nuestro tejido empresarial. Un generador de oportunidades que desde la Diputación de Castellón impulsamos con las diversas propuestas gastronómicas y la creación de la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’”.

Castelló Ruta de Sabor

Cabe recordar que a este evento se suma la variedad de iniciativas gastronómicas de la provincia de Castellón como son las III Jornadas de la Trufa, las I Jornadas Gastronómicas de la Naranja y la Clemenules, las II Jornadas de la Olla Segorbina o las de la Alcachofa en Benicarló.

Todo ello siguiendo la línea de reforzar la promoción y la calidad gastronómica de los productos autóctonos de la provincia que persigue la Diputación, y que se ha forjado recientemente con la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’, con el objetivo de acercar el turista a la experiencia gastronómica desde su origen.

DESCARGAR PROGRAMA

 La Diputació de Castelló, un any més, impulsa les Jornades Gastronòmiques de l’Alt Palància, que ja van per la seua XVII edició, amb l’objectiu de reforçar l’oferta turística de la província i atraure així més visitants cap aquesta zona de l’interior de Castelló. La iniciativa, organitzada per l’Agrupació d’Empresariat Turístic de l’Alt Palància i patrocinada pel Patronat Provincial de Turisme, arranca aquest cap de setmana i continuarà en els successius fins al 2 de març.

Així, en total participen 23 restaurants d’Almedíxer, Altura, Assuèver, Begís, Castellnovo, Caudiel, Xòver, el Toro, Gaibiel, Xèrica, Navaixes, Segorbe i Viver. Els menús, que mariden amb vins de la terra i combinen el sabor tradicional dels productes autòctons amb les noves tendències gurmet, tenen un preu molt ajustat entre els 20 i els 34 euros. La programació completa i els menús es poden consultar en les webs de l’Ajuntament de Segorbe o Patronat Provincial de Turisme.

El diputat de Turisme d’Interior, José Pons, ha destacat que “la gastronomia és tota una oportunitat per a continuar descobrint els nostres pobles i de continuar potenciant l’activitat turística del nostre teixit empresarial. Un generador d’oportunitats que des de la Diputació de Castelló impulsem amb les diverses propostes gastronòmiques i la creació de la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’”.

Castelló Ruta de Sabor

Cal recordar que aquest esdeveniment se suma a la varietat d’iniciatives gastronòmiques de la província de Castelló com són les III Jornades de la Tòfona, les I Jornades Gastronòmiques de la Taronja i la Clemenules, les II Jornades de l’Olla Segorbina o les de la Carxofa a Benicarló.

Tot això seguint la línia de reforçar la promoció i la qualitat gastronòmica dels productes autòctons de la província que persegueix la Diputació, i que s’ha forjat recentment amb la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’, amb l’objectiu d’acostar el turisme a l’experiència gastronòmica des del seu origen.