La Diputació reedita el seu curs de comunicació i màrqueting esportiu perquè els municipis promocionen millor les seues veus

31 d'Octubre de 2015

31 de octubre. La Diputación de Castellón reedita su curso de comunicación y marketing deportivo dirigido a que los municipios promocionen mejor sus pruebas con tal de que reviertan en el mayor beneficio posible dinamizando al máximo su actividad económica. Así, el próximo martes 3 de noviembre comenzará la primera de las seis sesiones del III Curso de Introducción a la comunicación y marketing deportivo convocado por la Diputación de Castellón y dirigido académicamente por Sanahuja & Gimeno.

El diputado de Deportes, Luis Martínez, ha explicado que “tras el éxito de las ediciones anteriores, repetimos esta iniciativa que creemos de gran utilidad tanto para los ayuntamientos como para los clubes deportivos. Concebimos el deporte como un eje estratégico para el desarrollo de nuevas oportunidades turísticas y económicas para nuestro territorio, y por ello sumamos esfuerzos junto a los pueblos y los deportistas para programar eventos de calidad bien comunicados”.

Serán 24 horas lectivas destinadas a los técnicos de ayuntamientos y clubes deportivos de la provincia de Castellón. La misión del curso es que los organizadores de eventos y clubes en colaboración con la institución provincial aprendan cómo promocionar las pruebas para lograr un mayor número de participantes así como facilitar herramientas a las organizaciones para generar más ingresos económicos.

Temática adaptada a las peticiones de ayuntamientos y clubes

Esta tercera edición tiene como principales objetivos la formación en gestión de eventos deportivos. La temática de la presente edición ha surgido ante el gran interés mostrado tanto por ayuntamientos como por clubes y después de que en la primera y segunda edición, celebrada el año pasado, hubiese que ampliar el cupo de participantes al desbordarse la demanda.

Martínez ha explicado que “es fundamental que los organizadores de las pruebas deportivas que se celebran en la provincia con el apoyo de la Diputación de Castellón sepan cómo potenciar tanto la participación como el número de visitantes a los municipios implicados para que sean un verdadero dinamizador turístico, como estamos logrando después de la estrategia impulsada por Javier Moliner para vincular deporte y turismo”.

El curso se celebrará en la primera quincena de noviembre. Concretamente los días martes 3, miércoles 4, jueves 5, martes 10, miércoles 11, jueves 12 en el Aula de Formación de las Nuevas Dependencias de la Diputación de Castellón (Avda. Vall d´Uixó 25).

Una formación de 20 horas con incidencia en la gestión de eventos

Los inscritos en el curso podrán conocer de primera mano los entresijos de distintos eventos de referencia en Castellón y Comunidad Valenciana. La sesión inaugural será impartida por Hernán Sanz, director de comunicación del Villarreal CF, donde explicará cómo organizan los distintos eventos y la comunicación de los eventos del club groguet y de su proyecto “endavant”. La cuarta sesión contará con un invitado de excepción como es el castellonense Gonzalo Gobert, director del Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana, instalación que acoge numerosos eventos a lo largo de la temporada.

La segunda y tercera sesión será el turno para dos eventos locales que protagonizan la temporada de running y que han conseguido convertirse en foco de atracción turística: representantes de Penyagolosa Trails y del Maratón Internacional Ciudad de Castellón contarán en primera persona las dificultades y las claves para culminar con éxito sus carreras.

El segundo bloque del curso, en la quinta y sexta sesión, profundizará en los recursos comerciales y gestión de patrocinios en las organizaciones y eventos deportivos. Una cuestión de innegable actualidad que afecta permanentemente a cualquier club o federación. Guillermo Sanahuja, director de proyectos de Sanahuja & Gimeno, analizará cómo lograr el máximo rendimiento de una entidad deportiva y cómo lograr patrocinadores satisfechos desde un punto de vista práctico, con el objeto de que los propios clubes pueden elaborar dosieres comerciales y de patrocinio que implementar en su día a día.

Inscripción gratuita

Todos los clubes de la provincia pueden preinscribirse en el curso. Para ello tienen que enviar un correo atprieto@dipcas.es

31 d'octubre. La Diputació de Castelló reedita el seu curs de comunicació i màrqueting esportiu adreçat a que els municipis promocionen millor les seues veus, per tal que revertesquen en el major benefici possible dinamitzant al màxim la seua activitat econòmica. Així, dimarts que ve 3 de novembre començarà la primera de les sis sessions del III Curs d'introducció a la comunicació i màrqueting esportiu convocat per la Diputació de Castelló i dirigit acadèmicament per Sanahuja & Gimeno.

El diputat d'Esports, Luis Martínez, ha explicat que “després de l'èxit de les edicions anteriors, repetim aquesta iniciativa que creiem de gran utilitat tant per als ajuntaments com per als clubs esportius. Concebem l'esport com un eix estratègic per al desenvolupament de noves oportunitats turístiques i econòmiques per al nostre territori, i per això sumem esforços junt amb els pobles i els esportistes per a programar esdeveniments de qualitat ben comunicats”.

Seran 24 hores lectives destinades als tècnics d'ajuntaments i clubs esportius de la província de Castelló. La missió del curs és que els organitzadors d'esdeveniments i clubs, en col·laboració amb la institució provincial, aprenguen com promocionar les veus per a aconseguir un nombre més gran de participants, així com facilitar eines als organitzacions per a generar més ingressos econòmics.

Temàtica adaptada a les peticions d'ajuntaments i clubs

Aquesta tercera edició té com a principals objectius la formació en gestió d'esdeveniments esportius. La temàtica de la present edició ha sorgit davant del gran interés mostrat tant per ajuntaments com per clubs i després que en la primera i segona edició, celebrada l'any passat, calguera ampliar la quota de participants al desbordar-se la demanda.

Martínez ha explicat que “és fonamental que els organitzadors dels esdeveniments esportius que se celebren a la província amb el suport de la Diputació de Castelló, sàpiguen com potenciar tant la participació com el nombre de visitants als municipis implicats perquè siguen un vertader dinamitzador turístic, com estem aconseguint després de l'estratègia impulsada per Javier Moliner per a vincular esport i turisme”.

El curs se celebrarà en la primera quinzena de novembre. Concretament els dies dimarts 3, dimecres 4, dijous 5, dimarts 10, dimecres 11, dijous 12 en l'Aula de Formació de Noves Dependències de la Diputació de Castelló (Av. de la Vall d'Uixó, 25).

Una formació de 20 hores amb incidència en la gestió d'esdeveniments

Els inscrits en el curs podran conéixer de primera mà els amagatalls de distints esdeveniments de referència a Castelló i Comunitat Valenciana. La sessió inaugural serà impartida per Hernán Sanz, director de comunicació del Vila-real CF, on explicarà com organitzen els distints esdeveniments i la comunicació dels esdeveniments del club groguet i del seu projecte “Endavant”. La quarta sessió tindrà un invitat d'excepció com és el castellonenc Gonzalo Gobert, director del Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana, instal·lació que acull nombrosos esdeveniments al llarg de la temporada.

La segona i tercera sessió serà el torn per a dos esdeveniments locals que protagonitzen la temporada de running i que han aconseguit convertir-se en focus d'atracció turística: representants de Penyagolosa Trails i de la Marató Internacional Ciutat de Castelló contaran en primera persona les dificultats i les claus per a culminar amb èxit les seues carreres.

El segon bloc del curs, en la cinquena i sisena sessió, aprofundirà en els recursos comercials i gestió de patrocinis en les organitzacions i esdeveniments esportius. Una qüestió d'innegable actualitat que afecta permanentment qualsevol club o federació.  Guillermo Sanahuja, director de projectes de Sanahuja & Gimeno, analitzarà com aconseguir el màxim rendiment d'una entitat esportiva i com aconseguir patrocinadors satisfets des d'un punt de vista pràctic, amb l'objecte que els propis clubs poden elaborar dossiers comercials i de patrocini que implementar al seu dia a dia.

Inscripció gratuïta

Tots els clubs de la província poden preinscriure's en el curs. Per a això han d'enviar un correu a tprieto@dipcas.es

30 d'octubre. La Diputació de Castelló reedita el seu curs de comunicació i màrqueting esportiu adreçat a que els municipis promocionen millor les seues veus, per tal que revertesquen en el major benefici possible dinamitzant al màxim la seua activitat econòmica. Així, dimarts que ve 3 de novembre començarà la primera de les sis sessions del III Curs d'introducció a la comunicació i màrqueting esportiu convocat per la Diputació de Castelló i dirigit acadèmicament per Sanahuja & Gimeno.

El diputat d'Esports, Luis Martínez, ha explicat que “després de l'èxit de les edicions anteriors, repetim aquesta iniciativa que creiem de gran utilitat tant per als ajuntaments com per als clubs esportius. Concebem l'esport com un eix estratègic per al desenvolupament de noves oportunitats turístiques i econòmiques per al nostre territori, i per això sumem esforços junt amb els pobles i els esportistes per a programar esdeveniments de qualitat ben comunicats”.

Seran 24 hores lectives destinades als tècnics d'ajuntaments i clubs esportius de la província de Castelló. La missió del curs és que els organitzadors d'esdeveniments i clubs, en col·laboració amb la institució provincial, aprenguen com promocionar les veus per a aconseguir un nombre més gran de participants, així com facilitar eines als organitzacions per a generar més ingressos econòmics.

Temàtica adaptada a les peticions d'ajuntaments i clubs

Aquesta tercera edició té com a principals objectius la formació en gestió d'esdeveniments esportius. La temàtica de la present edició ha sorgit davant del gran interés mostrat tant per ajuntaments com per clubs i després que en la primera i segona edició, celebrada l'any passat, calguera ampliar la quota de participants al desbordar-se la demanda.

Martínez ha explicat que “és fonamental que els organitzadors dels esdeveniments esportius que se celebren a la província amb el suport de la Diputació de Castelló, sàpiguen com potenciar tant la participació com el nombre de visitants als municipis implicats perquè siguen un vertader dinamitzador turístic, com estem aconseguint després de l'estratègia impulsada per Javier Moliner per a vincular esport i turisme”.

El curs se celebrarà en la primera quinzena de novembre. Concretament els dies dimarts 3, dimecres 4, dijous 5, dimarts 10, dimecres 11, dijous 12 en l'Aula de Formació de Noves Dependències de la Diputació de Castelló (Av. de la Vall d'Uixó, 25).

Una formació de 20 hores amb incidència en la gestió d'esdeveniments

Els inscrits en el curs podran conéixer de primera mà els amagatalls de distints esdeveniments de referència a Castelló i Comunitat Valenciana. La sessió inaugural serà impartida per Hernán Sanz, director de comunicació del Vila-real CF, on explicarà com organitzen els distints esdeveniments i la comunicació dels esdeveniments del club groguet i del seu projecte “Endavant”. La quarta sessió tindrà un invitat d'excepció com és el castellonenc Gonzalo Gobert, director del Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana, instal·lació que acull nombrosos esdeveniments al llarg de la temporada.

La segona i tercera sessió serà el torn per a dos esdeveniments locals que protagonitzen la temporada de running i que han aconseguit convertir-se en focus d'atracció turística: representants de Penyagolosa Trails i de la Marató Internacional Ciutat de Castelló contaran en primera persona les dificultats i les claus per a culminar amb èxit les seues carreres.

El segon bloc del curs, en la cinquena i sisena sessió, aprofundirà en els recursos comercials i gestió de patrocinis en les organitzacions i esdeveniments esportius. Una qüestió d'innegable actualitat que afecta permanentment qualsevol club o federació.  Guillermo Sanahuja, director de projectes de Sanahuja & Gimeno, analitzarà com aconseguir el màxim rendiment d'una entitat esportiva i com aconseguir patrocinadors satisfets des d'un punt de vista pràctic, amb l'objecte que els propis clubs poden elaborar dossiers comercials i de patrocini que implementar al seu dia a dia.

Inscripció gratuïta

Tots els clubs de la província poden preinscriure's en el curs. Per a això han d'enviar un correu a tprieto@dipcas.es