La Diputació reforçarà la gastronomia en ‘Castelló Ruta de Sabor’ com a atractiu turístic en la pròxima edició de FITUR

16 de Gener de 2014

La Diputación de Castellón reforzará el valor de la calidad gastronómica de los productos autóctonos de la provincia con la marca guía ‘Castelló Ruta de Sabor’ como atractivo turístico a través de su participación en la próxima edición de la Feria Internacional de Turismo de Madrid, FITUR, que se desarrollará desde el próximo día 22 de enero al domingo 26.

El vicepresidente provincial de Turismo, Andrés Martínez, ha señalado que  “la gastronomía será uno de los atractivos que se mostrarán en la feria, a través de un espacio de ‘showcooking’ en el que se podrán comprobar las virtudes culinarias de los productos agroalimentarios autóctonos de la provincia. Creemos en el potencial de nuestra gastronomía como un atractivo muy importante que suma valor a nuestra oferta turística y lo estamos reforzando desde los distintos ámbitos en los que trabajamos en la Diputación, desde el diseño de una marca guía de productos hasta el apoyo a jornadas gastronómicas en la provincia”.

Concretamente, se realizarán cuatro demostraciones culinarias: ‘Cocina de Castellón’, ‘Show Cooking con Langostino de Vinaròs’, ‘Alcachofa de Benicarló D.O. y Peix de Benicarló Fresc de Costa’ y ‘Degustación Caragol Punxent de Peñíscola’.

Cabe señalar que esta línea de trabajo de acercar el producto autóctono de la provincia a los potenciales turistas a través de la marca guía ‘Castelló Ruta de Sabor’ forma parte de la completa estrategia que ha trazado el Patronato Provincial de Turismo de la Diputación con el objetivo de potenciar la comercialización directa del producto turístico y las reservas, para favorecer a las empresas de Castellón.

La Diputació de Castelló reforçarà el valor de la qualitat gastronòmica dels productes autòctons de la província amb la marca guia ‘Castelló Ruta de Sabor’ com a atractiu turístic a través de la seua participació en la pròxima edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR, que s’esdevindrà des del pròxim dia 22 de gener al diumenge 26. El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha assenyalat que  “la gastronomia serà un dels atractius que es mostraran en la fira, a través d’un espai de ‘showcooking’ en el que es podran comprovar les virtuts culinàries dels productes agroalimentaris autòctons de la província. Creiem en el potencial de la nostra gastronomia com un atractiu molt important que maximitza el valor de la nostra oferta turística i ho estem reforçant des dels distints àmbits en què treballem en la Diputació, des del disseny d’una marca guia de productes fins al suport a jornades gastronòmiques a la província”. Concretament, es realitzaran quatre demostracions culinàries: ‘Cuina de Castelló’, ‘Xou Cooking amb llagostí de Vinaròs’, ‘Carxofa de Benicarló D.O. i peix de Benicarló fresc de costa’ i ‘Degustació caragol punxent de Peníscola’. Cal assenyalar que aquesta línia de treball d’acostar el producte autòcton de la província al potencial turisme a través de la marca guia ‘Castelló Ruta de Sabor’ forma part de la completa estratègia que ha traçat el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació amb l’objectiu de potenciar la comercialització directa del producte turístic i les reserves, per a afavorir les empreses de Castelló.