La Diputació reuneix el major rebost de productes de tota la província en la I Fira Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor

9 d'Octubre de 2016
9 de octubre. La Diputación de Castellón, a través de Castelló Ruta de Sabor, va a abrir la mayor despensa de productos del mediterráneo que haya existido. El compromiso del Gobierno Provincial con el sector agroalimentario de la provincia tomará cuerpo el día 17 a través de un novedoso evento, la I Feria de la Gastronomía Castelló Ruta de Sabor, para que centenares de profesionales del comercio, la distribución y la restauración puedan saborear la calidad y variedad de los productos que ofrecen la provincia de Castellón.   Pablo Roig, diputado responsable de la marca Castelló Ruta de Sabor, ha puesto en valor una iniciativa sin precedentes en la provincia “que nos permitirá poner valor la excelencia de nuestro patrimonio gastronómico y generar un espacio de retroalimentación en el sector alimentario castellonenses”.   No en vano, Roig ha hecho hincapié en que la I Feria Gastronómica Castelló Ruta de Sabor, que contará con la inestimable ayuda de un colaborador de referencia de la institución provincial como Gasma, “creará un escenario en el que todos podrán nutrirse y salir beneficiados”.   En este sentido, el diputado responsable de Castelló Ruta de Sabor ha explicado que “mientras aquellas personas que tengan un negocio de hostelería, una tienda especializada o, simplemente, estén interesadas en comercializar productos con el sello Castelló Ruta de Sabor con la garantía de calidad y cercanía que éste ofrece tendrán en un mismo espacio una amplia gama de productos; nuestros productores locales tendrán la oportunidad de difundir sus exquisiteces y abrirse nuevas oportunidades empresariales”.   Espacio de oportunidades y desarrollo Cabe recordar que esta iniciativa, impulsada por la Diputación en respuesta a las propuestas planteadas por los propios productores castellonenses, servirá para que un sector estratégico en la provincia como es el agroalimentario sume recursos a la hora de seguir “siendo una herramienta crucial en el desarrollo económico y social de nuestra provincia, con especial repercusión, en los pueblos de la zona del interior”.   “Castelló Ruta de Sabor se gestó fruto de la apuesta de Javier Moliner por hacer de la gastronomía un elemento dinamizador de nuestra provincia y al objeto de difundir que somos la despensa del mediterráneo y es ahora cuando, gracias al trabajo institucional y de agentes externos, tenemos que sacar pecho, ensalzar nuestros productos y apostar por el consumo local como apoyo claro a un sector que tanto da a nuestra provincia”, ha defendido Roig.

9 d'octubre. La Diputació de Castelló, a través de Castelló Ruta de Sabor, obrirà el major rebost de productes de la Mediterrània que haja existit. El compromís del Govern provincial amb el sector agroalimentari de la província prendrà cos el dia 17 a través d'un nou esdeveniment, la I Fira de la Gastronomia Castelló Ruta de Sabor, perquè centenars de professionals del comerç, la distribució i la restauració puguen assaborir la qualitat i varietat dels productes que ofereix la província de Castelló.

Pablo Roig, diputat responsable de la marca Castelló Ruta de Sabor, ha posat en valor una iniciativa sense precedents a la província “que ens permetrà posar valor l'excel·lència del nostre patrimoni gastronòmic i generar un espai de retroalimentació en el sector alimentari castellonenc”.

No en va, Roig ha insistit en el fet que la I Fira Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor, que tindrà la inestimable ajuda d'un col·laborador de referència de la institució provincial com Gasma, “crearà un escenari en què tot el públic podrà nodrir-se i eixir beneficiat”.

En aquest sentit, el diputat responsable de Castelló Ruta de Sabor ha explicat que “mentres aquelles persones que tinguen un negoci d'hostaleria, una botiga especialitzada o, senzillament, estiguen interessades a comercialitzar productes amb el segell Castelló Ruta de Sabor amb la garantia de qualitat i proximitat que aquest oferix tindran en un mateix espai una àmplia gamma de productes; els nostres productors locals tindran l'oportunitat de difondre les seues exquisitats i obrir-se noves oportunitats empresarials”.

Espai d'oportunitats i desenvolupament

Cal recordar que aquesta iniciativa, impulsada per la Diputació en resposta a les propostes plantejades pels propis productors castellonencs, servirà perquè un sector estratègic a la província com és l'agroalimentari sume recursos a l'hora de continuar “sent una eina crucial en el desenvolupament econòmic i social de la nostra província, amb especial repercussió, als pobles de la zona de l'interior”.

“Castelló Ruta de Sabor es va gestar fruit de l'aposta de Javier Moliner per fer de la gastronomia un element dinamitzador de la nostra província i a fi de difondre que som el rebost de la Mediterrània i és ara quan, gràcies al treball institucional i d'agents externs, hem de traure pit, exalçar els nostres productes i apostar pel consum local com a suport clar a un sector que tant dóna a la nostra província”, ha defés Roig.