Moliner anima els castellonencs a consumir productes de la província durant aquestes nadal

10 de Decembre de 2012

El presidente de la Diputación de Castellón, Javier Moliner, ha visitado esta mañana la fábrica de turrones San Luís, en Cabanes, donde ha invitado a "todos los castellonenses a que consuman productos de la provincia durantes estas navidades. Tenemos la ocasión de darle una alegría al paladar, a la economía y a la ocupación de muchos sectores productivos como el agroalimentario".

El presidente provincial también ha añadido que "tenemos productos con una excelente calidad, como los turrones, lácteos, cítricos, repostería o aceite, que llenan las mesas de muchos lugares de España durante estas fiestas, por lo que no tiene ningún sentido que no suceda lo mismo en las mesas Castellón. Tenemos el mejor producto y la ocasión magnífica de contribuir a hacer grande el proyecto de esta provincia".

En la fábrica, Moliner, quién ha estado acompañado por el diputado de Desarrollo Rural, Domingo Giner, la alcaldesa de Cabanes, Estrella Borras, y el gerente de la empresa, Jesús Pérez, ha conocido todo el proceso productivo así como los diversos turrones que son exportados a lo largo de todo el mundo. La marca ofrece toda una experiencia al visitante con un recorrido histórico, degustación y explicación técnica.

Cabe recordar que Turrones San Luís fue fundada en 1978 de la mano de un grupo de minoristas del turrón, quienes consiguieron consolidar esta marca en todo un referente del gourmet español. Más de treinta años les han valido para posicionarse en el mercado internacional y para ser en toda una referencia del turrón de alta calidad.

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha visitat aquest matí la fàbrica de torrons Sant Lluis, a Cabanes, on ha invitat a "tota la gent de la província a consumir productes autòctons durant aquest nadal. Tenim l’ocasió de donar-li una alegria al paladar, a l’economia i a l’ocupació de molts sectors productius com l’agroalimentari".

El president provincial també ha afegit que "tenim productes amb una excel·lent qualitat, com els torrons, lactis, cítrics, rebosteria o oli, que omplin les taules de molts llocs d’Espanya durant aquestes festes, per la qual cosa no té cap sentit que no succeïsca el mateix en les taules Castelló. Tenim el millor producte i l’ocasió magnífica de contribuir a fer gran el projecte d’aquesta província".

En la fàbrica, Moliner, qui ha estat acompanyat pel diputat de Desenvolupament Rural, Domingo Giner, l’alcaldessa de Cabanes, Estrela Borras, i el gerent de l’empresa, Jesús Pérez, ha conegut tot el procés productiu així com els diversos torrons que són exportats al llarg de tot el món. La marca ofereix tota una experiència al visitant amb un recorregut històric, degustació i explicació tècnica.

Cal recordar que Torrons Sant Lluis va ser fundada en 1978 de la mà d’un grup de detallistes del torró, els que van aconseguir consolidar aquesta marca en tot un referent del gurmet espanyol. Més de trenta anys els han permés posicionar-se en el mercat internacional i ser en tota una referència del torró d’alta qualitat.